Als je met 3 of meer collega’s tegelijkertijd aanmeldt voor dezelfde cursus op een locatie is er groepskorting mogelijk! Neem dan contact met ons op.

vanmiddag (5 juni) van 13:00 tot ongeveer 14:00 uur zal de website niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud.

Motiverende gespreksvoering

Merkt u dat uw patiënten/cliënten wel naar uw adviezen luisteren, maar niet doen wat u hen adviseert? Weet u wél wat uw cliënten/patiënten anders zouden moeten doen, maar níet hoe u ze zover kan krijgen om dat ook te doen? Bent u geïnteresseerd in methoden om de cliënt in beweging te krijgen.

Bij bovenstaande vragen gaat het veelal om het veranderen van (gewoonte-) gedrag. Omdat de motivatie om te veranderen een goede voorspeller is van de feitelijke verandering is het belangrijk dat hulpverleners aandacht besteden aan de intrinsieke motivatie voor verandering.

De driedaagse cursus motiverende gespreksvoering biedt u de mogelijkheid om samen met uw cliënten deze intrinsieke motivatie tot verandering te onderzoeken en te vergroten. U leert uw patiënten te gidsen naar de verandering die zij zelf willen. Motiverende gespreksvoering is een benadering waarnaar wetenschappelijk onderzoek gedaan is en waarvan is gebleken dat het een effectieve methode is. Effectief in het ondersteunen van gedragsverandering en leefstijl verandering. Zelfmanagement bevorderend en patiënt-tevredenheid verhogend. Tenslotte helpt het u om te voorkomen dat u het probleem zelf op uw schouders neemt!

Motiverende gespreksvoering

In deze cursus leert u uw patiënten te gidsen naar de verandering die zij zelf willen.

€ 745,00
Gesprekswaaier, Koffie/Thee/Fris, Warme maaltijd
Vincent Kortleve
HBO
Fysiotherapeuten, Ergotherapeuten, Oefentherapeuten Cesar-Mensendieck
30
Kwaliteitshuis (KNGF en Keurmerk), Zonder register
Algemeen fysiotherapeut, Bekkenfysiotherapeut, Chronisch ZorgNet (fase wit en blauw), Ergotherapie, Geriatrie Fysiotherapeut, Manueeltherapeut, Multidisciplinair, Psychosomatisch Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut
di 22 oktober 2024
13:30
-21:30
wo 23 oktober 2024
13:30
-21:30
di 26 november 2024
13:30
-21:30

Wil je je inschrijven voor deze cursus?

Heb je al een account, log dan eerst in. Heb je nog geen account, maak dan eerst een account aan.

Reviews

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}