Als je met 3 of meer collega’s tegelijkertijd aanmeldt voor dezelfde cursus op een locatie is er groepskorting mogelijk! Neem dan contact met ons op.

vanmiddag (5 juni) van 13:00 tot ongeveer 14:00 uur zal de website niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud.

Veelgestelde vragen

Account en inschrijvingen

Ja, je kan dan inschrijven voor de wachtlijst. De ingeschrevenen op de wachtlijst zullen in volgorde van binnenkomst van de inschrijving worden benaderd als er een annulering is ontvangen. Je ontvangt van ons een berichtje per email of telefoon. Pas als je bevestigd nog deel te willen/kunnen nemen aan de cursus, wordt je definitief geplaatst bij de cursus.

Maak een account aan, controleer goed of alle velden ingevuld zijn. Daarna kun je heel gemakkelijk voor een cursus inschrijven door deze toe te voegen aan je winkelwagen en te betalen.

De bevestiging van jouw inschrijving wordt direct na inschrijven automatisch per email verstuurd. Het kan voorkomen dat deze mail in een ‘spam’ mapje terecht komt. Als je geen bevestiging hebt ontvangen neem dan snel contact met ons op via info@fysiolearning.nl . Wij controleren dan direct of jouw aanmelding door ons in goede orde ontvangen is. Als dat niet het geval is, kunnen wij jouw aanmelding alsnog in orde maken.

Na afloop van de cursus zorgen wij ervoor dat de behaalde punten worden toegevoegd bij het Centraal Kwaliteitsregister of bij Keurmerk Fysiotherapie. Alleen bij het Claudicationet kunnen wij dat niet en zul je zelf jouw punten moeten aanmelden.

Je dient de volledige cursus te volgen om in aanmerking te komen voor een certificaat en de accreditatiepunten. Mocht je bij een meerdaagse cursus een dag missen door ziekte etc. dan kun je deze (na afmelding) in overleg inhalen. Voor het inhalen wordt wel administratie- en cateringskosten in rekening gebracht.

Als je een account hebt op onze website kun je via de volgende link jouw gebruikersnaam en/of wachtwoord opvragen: Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?

Als het opvragen niet lukt staat er mogelijk een ander of incorrect emailadres geregistreerd. Stuur een email naar info@fysiolearning.nl en wij kijken het na en sturen je jouw gebruikersnaam. Wachtwoorden zijn voor ons niet zichtbaar, maar kunnen we wel invoeren.

Betalingen

Het betalingsbewijs wordt direct na inschrijven en betalen automatisch per email verstuurd. Het kan voorkomen het in een ‘spam’ mapje terecht komt. Als je geen betalingsbewijs ontvangen heeft kan het zijn dat het emailadres niet correct is ingevoerd in het account, controleer dit daarom goed. Als je mailt naar info@fysiolearning.nl sturen wij je opnieuw het betalingsbewijs.

Bij het inschrijven van een cursus kun je direct betalen met iDeal. Weet je nog niet zeker of je de cursus kunt bijwonen door bijvoorbeeld in verband met (familie)omstandigheden? Geen probleem. Je kunt annuleren door te mailen naar info@fysiolearning.nl. 

Annuleren is mogelijk per email via info@fysiolearning.nl

Je hebt een bedenktijd van 14 dagen nadat je je hebt ingeschreven voor een cursus. Binnen deze termijn kunt je jouw inschrijving zonder kosten ongedaan maken door ons een mail te sturen. Als de bedenktijd verstreken is geldt dat, als je zich meer dan 21 dagen voor aanvang van de cursus afmeldt, er € 30,00 in rekening wordt gebracht. Het betaalde bedrag -€ 30,00 wordt dan dus teruggestort. Bij afmelding binnen 21 dagen vóór aanvang van een cursus, wordt het gehele bedrag in rekening gebracht en niks teruggestort.

Bij bedragen vanaf 700 Euro kan er in 3 termijnen betaald worden. In overleg worden de vervaldata vastgesteld.

Accreditatie

Het overschrijven van punten binnen jouw registraties, als de scholing ook voor beide registraties is geaccrediteerd, kun je zelf doorvoeren in jouw persoonlijke puntenoverzicht via MijnKNGF. Na inloggen via www.mijnkngf.nl ga je naar ‘CKR en punten’ en vervolgens klik je op ‘Mijn CKR en puntenoverzicht’. Je gaat vervolgens naar het overzicht onder de oranje balk ‘jouw scholingen’, helemaal onderaan jouw persoonlijke puntenpagina. Wanneer er achter de betreffende scholing een steeksleutel staat, is het mogelijk deze punten (in z’n geheel of gedeeltelijk) over te schrijven. Staat er geen steeksleutel achter de scholing, dan is het helaas niet mogelijk deze over te schrijven naar een ander register.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Je ontvangt alleen accreditatiepunten als de volledige cursus is afgerond.