Als je met 3 of meer collega’s tegelijkertijd aanmeldt voor dezelfde cursus op een locatie is er groepskorting mogelijk! Neem dan contact met ons op.

vanmiddag (5 juni) van 13:00 tot ongeveer 14:00 uur zal de website niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud.

Veel fysiotherapeuten zullen erkennen dat het werken met mensen met chronische pijn een uitdaging is. Chronische pijn is een veelvoorkomend gezondheidsprobleem waarvoor een adequate behandeling niet altijd makkelijk voorhanden is. Dit betekent voor mensen met chronische pijn niet zelden een lange tocht langs verschillende hulpverleners, verschillende onderzoeken en het veelvuldig en langdurig gebruiken van pijnmedicatie.

Door neurowetenschappelijk onderzoek naar chronische pijn krijgen we echter steeds beter inzicht in de wijze waarop pijn ontstaat en in stand wordt gehouden. Deze kennis is van groot belang voor hulpverleners die in hun praktijk in contact komen met mensen met chronische pijn. Het wetenschappelijk onderzoek geeft concrete aanwijzingen voor de wijze waarop deze mensen zouden moeten worden benaderd, welke therapieën onderbouwd kunnen worden en welke therapievormen effectief zijn.

Door deze wetenschappelijke inzichten te vertalen naar concrete behandelinterventies kunnen hulpverleners op een verantwoorde en adequate wijze hun inzet voor mensen met chronische pijn verantwoorden.

Mensen met chronische pijn zullen dit niet alleen als steun ervaren, maar ook kunnen profiteren van deze inzichten en een betere levenskwaliteit ervaren.

Chronische pijn als uitdaging

Door neurowetenschappelijk onderzoek naar chronische pijn krijgen we steeds beter inzicht in de wijze waarop pijn ontstaat en in stand wordt gehouden.

Vanaf € 5.585,00
voor 20 personen, excl. reis- en verblijfkosten van de docent
Prof. Dr. Anneleen Malfliet, Prof. Dr. Kelly Ickmans
HBO
Fysiotherapeuten, Manueeltherapeuten, Psychosomatiek fysiotherapeuten
15
Kwaliteitshuis (KNGF en Keurmerk), Zonder register
Algemeen fysiotherapeut, Manueeltherapeut, Psychosomatisch Fysiotherapeut
2 dag

en

Hidden
Intresse? Vraag de cursus aan.
Berichten en aanvraag offertes worden binnen 2 werkdagen beantwoord.
Naam(Vereist)
Een extra vraag of wens; bijvoorbeeld heeft u voorkeur voor een bepaalde periode of wilt u een offerte voor meer dan 20 personen?