Als je met 3 of meer collega’s tegelijkertijd aanmeldt voor dezelfde cursus op een locatie is er groepskorting mogelijk! Neem dan contact met ons op.

vanmiddag (5 juni) van 13:00 tot ongeveer 14:00 uur zal de website niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud.

Geen angst voor bewegingsangst

In de afgelopen jaren is er meer aandacht gekomen voor het onderwerp pijn en is ons inzicht in de complexiteit van pijn sterk toegenomen en zijn er ook nieuwe vormen van diagnostiek en behandeling van mensen met pijn ontwikkeld. Het onderzoek naar zowel de complexe onderliggende mechanismen van pijn en de klinische implicaties hiervan voor de dagelijkse (fysiotherapeutische) praktijk gaat steeds verder en levert voortdurend nieuwe kennis op. Dit heeft belangrijke consequenties voor de fysiotherapeutische praktijk.

Zorg om Pijn
Om deze kennis te delen met fysiotherapeuten hebben Fysiolearning en Dr. Lennard Voogt (lector Complexe Pijn Hogeschool Rotterdam/Vrije Universiteit Brussel) de handen ineengeslagen en besloten om webinars te organiseren waarin innovatieve ontwikkelingen uit de wereld van zowel het onderzoek naar pijn als de klinische praktijk worden besproken en bediscussieerd. Doel van deze webinars is om nieuwe kennis snel beschikbaar te maken voor het werkveld en fysiotherapeuten in staat te stellen om op een leuke en aantrekkelijk manier ‘up-to-date’ te zijn en te blijven. Klik  hier voor eerder gehouden webinars.

 

 

 

 

 

Geen angst voor bewegingsangst

Evaluatie en behandeling van bewegingsvrees en vermijdingsgedrag bij personen met musculoskeletale klachten

Tijdens dit online college zal Liesbeth de Baets je meer vertellen over de factoren die bijdragen aan bewegingsvrees en vermijdingsgedrag en leer je hoe je deze factoren kunt identificeren en analyseren. Er zal aandacht gegeven worden hoe je deze bijdragende factoren kunt interpreteren, evalueren en toe te passen bij de behandeling.

€ 25,00
Prof. Dr. Liesbet de Baets
Prof. Dr. Lennard Voogt
HBO
Fysiotherapeuten
1
Kwaliteitshuis (KNGF en Keurmerk), Zonder register
Algemeen fysiotherapeut
Algemeen Fysiotherapeut

Wil je je inschrijven voor deze cursus?

Heb je al een account, log dan eerst in. Heb je nog geen account, maak dan eerst een account aan.

Reviews

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}