Als je met 3 of meer collega’s tegelijkertijd aanmeldt voor dezelfde cursus op een locatie is er groepskorting mogelijk! Neem dan contact met ons op.

vanmiddag (5 juni) van 13:00 tot ongeveer 14:00 uur zal de website niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud.

In bovenstaande video stelt docent Sanneke Don zich kort aan je voor en vertelt wat je als fysiotherapeut kunt verwachten van deze cursus.

Lage rugpijn blijft de Westerse samenleving teisteren. Het groot aantal patiënten met lage rugpijn in fysiotherapiepraktijken, samen met de te kleine effecten van conventionele fysiotherapeutische behandelmethoden, dwingt de fysiotherapeut om verder te kijken. Gelukkig hebben de pijnneurowetenschappen de laatste decennia een vlucht genomen, en stilaan wordt ook duidelijk hoe fysiotherapeuten daarmee hun behandeling van patiënten met lage rugpijn kunnen verbeteren.

Lage Rugpijn, the neuroscience approach incompany

Het groot aantal patiënten met lage rugpijn in fysiotherapiepraktijken, samen met de te kleine effecten van conventionele fysiotherapeutische behandelmethoden, dwingt de fysiotherapeut om verder te kijken.

Vanaf € 5.600,00
voor 20 personen, excl. reis- en verblijfkosten van de docent
Dr. Hester den Bandt, Dr. Sanneke Don, Prof. Dr. Jo Nijs
HBO
Fysiotherapeuten, Oefentherapeut Cesar-Mensendieck
Algemeen Fysiotherapeut, Bekken­fysiotherapeut, Cesar-Mensendieck, Geen register, Psychosomatisch Fysiotherapeut, Vrij deel
2 dag

en

Hidden
Intresse? Vraag de cursus aan.
Berichten en aanvraag offertes worden binnen 2 werkdagen beantwoord.
Naam(Vereist)
Een extra vraag of wens; bijvoorbeeld heeft u voorkeur voor een bepaalde periode of wilt u een offerte voor meer dan 20 personen?