Als je met 3 of meer collega’s tegelijkertijd aanmeldt voor dezelfde cursus op een locatie is er groepskorting mogelijk! Neem dan contact met ons op.

vanmiddag (5 juni) van 13:00 tot ongeveer 14:00 uur zal de website niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud.

Nieuw webinar in de serie Zorg om Pijn

Nieuw webinar in de serie Zorg om Pijn

Samen met met Dr. Lennard Voogt (lector Complexe Pijn Hogeschool Rotterdam/Vrije Universiteit Brussel) organiseren wij een serie webinars ‘Zorg om pijn’ waarin innovatieve ontwikkelingen uit de wereld van zowel het onderzoek naar pijn als de klinische praktijk worden besproken en bediscussieerd. Doel van deze webinars is om nieuwe kennis snel beschikbaar te maken voor het werkveld en fysiotherapeuten in staat te stellen om op een leuke en aantrekkelijk manier ‘up-to-date’ te zijn en te blijven. Klik  hier voor eerder gehouden webinars.

Je bent van harte uitgenodigd voor een nieuw webinar op donderdagavond 5 oktober. Prof. Dr. Liesbet de Baet zal dit webinar verzorgen over het thema: Evaluatie en behandeling van bewegingsvrees en vermijdingsgedrag bij patienten met MSK. Lennard Voogt zal als gastheer aanwezig zijn en zal na afloop een verdiepend gesprek voeren met Liesbet, ook naar aanleiding van de vragen die gesteld zijn.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.