Als je met 3 of meer collega’s tegelijkertijd aanmeldt voor dezelfde cursus op een locatie is er groepskorting mogelijk! Neem dan contact met ons op.

vanmiddag (5 juni) van 13:00 tot ongeveer 14:00 uur zal de website niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud.

Post conference cource NVMT: The Dizzy Brain

Post conference cource NVMT: The Dizzy Brain

Evaluation and Treatment of Vestibular Dysfunctions Following Concussion

In samenwerking met de NVMT organiseren wij deze postconference course. De cursus wordt in het Engels gegeven en is ook toegankelijk voor Algemeen Fysiotherapeuten. Docent Sonia Vovan is spreker op het NVMT congres. Zij is fysiotherapeut (gevestigd in Toronto, Canada) met interesse in het werken met mensen met een hersenschudding en evenwichtsstoornissen. De vestibulaire hoofdband (van Vestibular First) op haar foto is een educatief hulpmiddel dat de vloeistofdynamica van gehoorsteentjes binnen de halfcirkelvormige kanalen demonstreert.

Geïnteresseerd? Hier kun je je inschrijven voor deze cursus

Het  thema van het NVMT congres op zaterdag 20 april is vertigo en tinnitus. Duizeligheid scoorde namelijk het hoogst in de antwoorden op de vraag ‘welk onderwerp verdient een jaarcongres’ tijdens de Vakinhoudelijke Avonden van 2022Een NVMT-lid: ‘Over vertigo weten we allemaal wel wat, maar overzicht ontbreekt’.  De dag bestaat uit krachtige plenaire lezingen die worden afgewisseld met kleinschalige interactieve bijeenkomsten voor de praktische verdiepingsslag. Dat is de opzet. Dagvoorzitter Bart Koes en vier keynote-speakers nemen je mee in de diagnostiek en behandeling van vertigo en tinnitus. Aan het einde van de dag op heb je het overzicht wel! 

Geïnteresseerd? Hier kun je je inschrijven voor het congres