Als je met 3 of meer collega’s tegelijkertijd aanmeldt voor dezelfde cursus op een locatie is er groepskorting mogelijk! Neem dan contact met ons op.

vanmiddag (5 juni) van 13:00 tot ongeveer 14:00 uur zal de website niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud.

Docenten

Prof. Luc J.C. van Loon

Luc van Loon werd in 2010 benoemd tot hoogleraar Voeding en Beweging aan de Universiteit Maastricht in Nederland. Het huidige onderzoek in zijn laboratorium richt zich op de adaptieve respons van skeletspieren op fysieke (in)activiteit, en de impact van voedings- en farmacologische interventies om het metabolisme in zowel gezondheid als ziekte te moduleren.

lees verder

Dr. Michel Mertens

As a clinician I enjoyed answering the healthcare request of patients, but also to offer courses to patients to improve their health and to sports associations to improve the health of their members. As a teacher I like to learn students a profession by offering knowledge and skills and prepare them for the work in the field.

lees verder

Abner Sergooris Msc

Abner Sergooris is een kinesitherapeut van opleiding met expertise in musculoskeletale aandoeningen. Momenteel werkt hij aan het behalen van een doctoraat aan de Faculteit Revalidatiewetenschappen van de Universiteit Hasselt. Daarbij is hij als docent betrokken bij de vakken Functioneren en Revalidatie van Musculoskeletale Aandoeningen.

lees verder

Dr. Jonas Verbrugghe

Dr. Jonas Verbrugghe is a physiotherapist (MSc Rehabilitation Sciences, specialization in sports rehabilitation) holding a PhD in Rehabilitation Sciences and Physiotherapy. He is currently appointed as a Guest Professor at the Department of Rehabilitation Sciences and Physiotherapy of University of Antwerp.

lees verder

Prof. Filip Struyf

Filip Struyf is physiotherapist (MSc, PhD) and full-time professor (hoogleraar) at the University of Antwerp, Faculty of Medicine and Health Sciences, Department of Rehabilitation Sciences and Physical Therapy, Antwerp, Belgium.

lees verder

Tom Barbe

Tom Barbe is sinds 2008 als praktijkassistent verbonden aan de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie van de UGent, waar hij lesgeeft in het domein van de musculoskeletale kinesitherapie.

lees verder

Dr. Vincent Dewitte

Vincent Dewitte behaalde zijn doctoraat aan de Universiteit Gent. Momenteel is hij postdoctoraal onderzoeker aan de vakgroep REVAKI, kerndocent bij de postgraduaatsopleiding

lees verder

Eva Huijsmans MSc

Eva studeerde in 2015 af als Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Vrije Universiteit Brussel. Sinds november 2015 is zij werkzaam als doctoraatsonderzoeker binnen een project dat het effect van perioperatieve pijneducatie wil nagaan bij mensen die geopereerd worden omwille van lumbale radiculopathie.

lees verder

Dr. Shanty Sterke

Shanty Sterke werkt sinds 1991 als fysiotherapeut in een zorgorganisatie. Daarnaast heeft zij bewegingswetenschappen gestudeerd en is in 2011 aan de Erasmus Universiteit gepromoveerd op een onderzoek naar vallen in het verpleeghuis.

lees verder