Als je met 3 of meer collega’s tegelijkertijd aanmeldt voor dezelfde cursus op een locatie is er groepskorting mogelijk! Neem dan contact met ons op.

vanmiddag (5 juni) van 13:00 tot ongeveer 14:00 uur zal de website niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud.

Docenten

Dr. Nele Adriaenssens

Nele Adriaenssens behaalde haar doctoraat aan de VUB in 2012 getiteld ‘Lymphatic and neuromusculoskeletal adverse side effect of innovative surgical and toxic breast cancer treatments.’

lees verder

Wim van Driessche

Wim Van Driessche is als Sport- en Inspanningsfysioloog verbonden aan het OLV ziekenhuis te Aalst waar hij verantwoordelijk is voor het afnemen en evalueren van inspanningstesten bij zowel Topsporters, recreatieve sporters als revalidanten. 

lees verder

Erik Thoomes, MSc

Erik Thoomes is manueel therapeut en sportfysiotherapeut. Hij heeft wetenschappelijk onderzoek gedaan naar nekhernia’s en geeft hier ook bij- en nascholing over.

lees verder

Dr. Marloes de Graaf

Marloes de Graaf is fysio- manueel therapeut. Zij is daarnaast wetenschappelijk onderzoeker (klinisch epidemioloog). Marloes is gespecialiseerd in klachten van de wervelkolom (rug/nek) en is ervaren in het behandelen van duizeligheidsklachten, kaakklachten en hoofdpijn.

lees verder

Dr. Rik Kranenburg

Rik Kranenburg is werkzaam als fysiotherapeut en manueeltherapeut bij Fysiotherapie Hooiweg in Zuidhorn. Daarnaast is hij als docent en onderzoeker verbonden aan de opleiding fysiotherapie en het lectoraat Healthy Aging, Allied Health Care and Nursing van de Hanzehogeschool in Groningen.

lees verder

Dennis Noordzij

Dennis Noordzij is fysiotherapeut, manueeltherapeut en sportfysiotherapeut, praktiserend in een eerste lijn praktijk. Daarnaast is hij kerndocent van de Hogeschool Rotterdam.

lees verder

Sonia Vovan

Sonia is a physiotherapist (based in Toronto, Canada) with an interest in working with individuals with concussions and vestibular disorders. The vestibular headband (by Vestibular First) in her picture is an educational tool that demonstrates the fluid dynamics of otoconia within the semi-circular canals. Sonia received her advanced training in Vestibular Rehabilitation through Duke University’s School of Medicine and extensive post-graduate training in post-concussion management.

lees verder

Lieke Sweerts MSc

Lieke Sweerts is fysiotherapeut (niet praktiserend) en klinisch gezondheidswetenschapper. Zij heeft als onderzoeker meegewerkt aan aan een grote implementatiestudie naar het effect van Coach2Move.

lees verder