Docenten

Drs. Arturo Quiroz Marnef

Arturo Quiroz Marnef is sinds september 2022 gestart met een 4-jarig doctoraat aan de Vrije Universiteit Brussel binnen de MOVE en Pain in Motion research group. Het doctoraat heeft als onderwerp: Lifestyle Intervention in Overweight/Obese People Suffering from Chronic Low Back Pain: A Randomized Controlled Trial

lees verder

Vincent Hoogstad

Hij is expert op het gebied van beeldvormende echografie van de romp en op het gebied van revalidatie bij chronische pijn. Na uitgebreid de wereld rondgereisd te hebben, is hij van richting veranderd en heeft hij dier-revalidatie gestudeerd.

lees verder

Matthijs van Speybroeck

Matthijs Van Speybroeck studeerde in 2015 af als Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie binnen de afstudeerrichting Sportkinesitherapie (UGent). Hij specialiseerde zich nadien als Manueel therapeut (Ugent) en Myofasciaal therapeut (Trigger). Daarnaast heeft hij een achtergrond in de tennissport met vele jaren ervaring als tennistrainer en kracht-en conditietrainer.

lees verder

Lene Jennes

Lene Jennes studeerde af als Master in de Revalidatiewetenschappen en fysiotherapie bij kinderen (2015) en in de geestelijke gezondheidszorg (2016) aan de KU Leuven. Daarnaast studeerde ze af als relaxatietherapeut bij kinderen en volwassenen aan de KU Leuven.

lees verder

Maaike Kragting

Maaike Kragting is sinds 1997 Fysiotherapeut. Haar werk als Fysio- en manueeltherapeut (sinds 2005) in een eerstelijns praktijk combineert zij met haar werk als Hogeschooldocent aan de opleiding Fysiotherapie van de Hogeschool Rotterdam.

lees verder

Dr. Maarten Schmitt

Maarten Schmitt is als lector verbonden aan het Kenniscentrum Zorginnovatie van Hogeschool Rotterdam. Zijn onderzoek richt zich op de beïnvloeding van leefstijl-gerelateerde aandoeningen en op de gevolgen van aandoeningen van de wervelkolom op het bewegend functioneren.

lees verder

Vickie van Besien

Vickie van Besien is sinds 2007 praktijkassistent uro-gynaecologische wetenschappen aan de UGent en coördinator van de praktijkvakken perinatale kinesitherapie, pelvische reëducatie en Oedeemtherpie.

lees verder

Heleen Schirmer-Kerklaan

Heleen Schirmer-Kerklaan heeft een hart voor de ouderenzorg, een passie voor psychologie en zorg. Heleen is ruim 7 jaar werkzaam als GZ-psycholoog in de ouderen-en verpleeghuiszorg.

lees verder

Julie Haase

Julie Haase is sinds 2020 specialist ouderengeneeskunde bij Stichting Tantelouise in Bergen op Zoom. Intramuraal is zij met name werkzaam op PG-afdelingen en superviseert zij verpleegkundig specialisten en basisartsen.

lees verder