Als je met 3 of meer collega’s tegelijkertijd aanmeldt voor dezelfde cursus op een locatie is er groepskorting mogelijk! Neem dan contact met ons op.

vanmiddag (5 juni) van 13:00 tot ongeveer 14:00 uur zal de website niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud.

Docenten

Sonia Vovan

Sonia is a physiotherapist (based in Toronto, Canada) with an interest in working with individuals with concussions and vestibular disorders. The vestibular headband (by Vestibular First) in her picture is an educational tool that demonstrates the fluid dynamics of otoconia within the semi-circular canals. Sonia received her advanced training in Vestibular Rehabilitation through Duke University’s School of Medicine and extensive post-graduate training in post-concussion management.

lees verder

Lieke Sweerts MSc

Lieke Sweerts is fysiotherapeut (niet praktiserend) en klinisch gezondheidswetenschapper. Zij heeft als onderzoeker meegewerkt aan aan een grote implementatiestudie naar het effect van Coach2Move.

lees verder

Michelle Fransen

Michelle Fransen is werkzaam als geriatrie fysiotherapeut in Schiedam. Sinds december 2017 werkt zij zelfstandig onder de naam Fietsende fysio.

lees verder

Astrid Lahousse PhD

Astrid Lahousse is onderzoekster aan de Vrije Universiteit Brussel. Ze is lid van twee onderzoeksgroepen: de Pain in Motion onderzoeksgroep en de Rehabilitation Research onderzoeksgroep. Haar onderzoek richt zich op chronische pijn na kanker.

lees verder

Eva Roose PhD

Eva Roose is fysiotherapeut van achtergrond en sinds 3 jaar onderzoekster aan de Vrije Universiteit Brussel en Universiteit Hasselt in België. Ze maakt deel uit van 3 onderzoeksgroepen: Pain in Motion, Rehabilitation Research, en REVAL research group.

lees verder

Prof. Luc J.C. van Loon

Luc van Loon werd in 2010 benoemd tot hoogleraar Voeding en Beweging aan de Universiteit Maastricht in Nederland. Het huidige onderzoek in zijn laboratorium richt zich op de adaptieve respons van skeletspieren op fysieke (in)activiteit, en de impact van voedings- en farmacologische interventies om het metabolisme in zowel gezondheid als ziekte te moduleren.

lees verder

Dr. Michel Mertens

As a clinician I enjoyed answering the healthcare request of patients, but also to offer courses to patients to improve their health and to sports associations to improve the health of their members. As a teacher I like to learn students a profession by offering knowledge and skills and prepare them for the work in the field.

lees verder

Abner Sergooris Msc

Abner Sergooris is een kinesitherapeut van opleiding met expertise in musculoskeletale aandoeningen. Momenteel werkt hij aan het behalen van een doctoraat aan de Faculteit Revalidatiewetenschappen van de Universiteit Hasselt. Daarbij is hij als docent betrokken bij de vakken Functioneren en Revalidatie van Musculoskeletale Aandoeningen.

lees verder

Dr. Jonas Verbrugghe

Dr. Jonas Verbrugghe is a physiotherapist (MSc Rehabilitation Sciences, specialization in sports rehabilitation) holding a PhD in Rehabilitation Sciences and Physiotherapy. He is currently appointed as a Guest Professor at the Department of Rehabilitation Sciences and Physiotherapy of University of Antwerp.

lees verder