Als je met 3 of meer collega’s tegelijkertijd aanmeldt voor dezelfde cursus is er groepskorting mogelijk! Neem dan contact met ons op.

Docenten

Eva Huijsmans MSc

Eva studeerde in 2015 af als Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Vrije Universiteit Brussel. Sinds november 2015 is zij werkzaam als doctoraatsonderzoeker binnen een project dat het effect van perioperatieve pijneducatie wil nagaan bij mensen die geopereerd worden omwille van lumbale radiculopathie.

lees verder

Dr. Shanty Sterke

Shanty Sterke werkt sinds 1991 als fysiotherapeut in een zorgorganisatie. Daarnaast heeft zij bewegingswetenschappen gestudeerd en is in 2011 aan de Erasmus Universiteit gepromoveerd op een onderzoek naar vallen in het verpleeghuis.

lees verder

Dr. Igor Tak

Igor Tak is algemeen directeur / mede-eigenaar en fysiotherapeut bij Utrecht Oost Fysiotherapie. Hij is gespecialiseerd in orthopedische revalidatie en sportblessures.

lees verder

Bas van Hooren

Bas Van Hooren is een sportwetenschapper, kracht- en conditiespecialist en topsporter. Als atleet heeft hij meerdere medailles gewonnen op de Nederlandse kampioenschappen en in 2017 werd hij Nederlands kampioen op de 3000m.

lees verder

Sandra Zwaneveld MSc

Sandra werkt 11 jaar bij Stichting Aafje, behandeld cliënten zowel intramuraal als extramuraal. Zij is tevens gedetacheerd bij de poli geriatrie van het  Maasstad Ziekenhuis als geriatriefysiotherapeut, waar zij samenwerkt in een multidisciplinair team met o.a. een gespecialiseerd geriatrisch verpleegkundige, diëtist, ergotherapeut, maatschappelijk werker, activiteitenbegeleidster en psycholoog.

lees verder

Jolien Hendrix

Jolien Hendrix behaalde in 2020 het diploma ‘Master in Biomedical Sciences: Neurosciences’ aan de Universiteit Antwerpen. In datzelfde jaar startte ze een doctoraat aan de Vrije Universiteit Brussel en KU Leuven.

lees verder

Drs. Arturo Quiroz Marnef

Arturo Quiroz Marnef is sinds september 2022 gestart met een 4-jarig doctoraat aan de Vrije Universiteit Brussel binnen de MOVE en Pain in Motion research group. Het doctoraat heeft als onderwerp: Lifestyle Intervention in Overweight/Obese People Suffering from Chronic Low Back Pain: A Randomized Controlled Trial

lees verder

Prof. Dr. Anneleen Malfliet

Anneleen haalde in 2013 haar masterdiploma in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie (fysiotherapie) aan de Universiteit Gent. Sinds oktober 2018 is zij gepromoveerd aan de Vrije Universiteit Brussel en de Universiteit Gent binnen een onderzoek met specifieke focus op chronische spinale pijn.

lees verder

Vincent Hoogstad

Hij is expert op het gebied van beeldvormende echografie van de romp en op het gebied van revalidatie bij chronische pijn. Na uitgebreid de wereld rondgereisd te hebben, is hij van richting veranderd en heeft hij dier-revalidatie gestudeerd.

lees verder