Als je met 3 of meer collega’s tegelijkertijd aanmeldt voor dezelfde cursus is er groepskorting mogelijk! Neem dan contact met ons op.

Leven na hersenbeschadiging

Mensen met hersenbeschadiging (trauma, CVA etc.) komen vaak, al of niet na ziekenhuisopname of revalidatie, weer thuis. Dan blijken vaak niet voorziene problemen op te duiken. Velen zeggen zelfs dat de problemen pas echt beginnen wanneer ze hun leven weer proberen op te pakken. Dan wordt pijnlijk duidelijk dat er behalve motorische bijna altijd ook andere stoornissen of veranderingen kunnen zijn, bijvoorbeeld op het gebied van cognitie, stemming, emotioneel gedrag en persoonlijkheid. Deze veranderingen kunnen beslissend zijn voor het verdere verloop van het leven. In de instelling komt het functioneren binnen de eigen context (thuis, familie, wijk, werk) nauwelijks aan bod. Een analyse en aanpak in de eigen omgeving is daarom nodig. Hulpverleners, waaronder thuiszorg, huisarts, fysiotherapeut of psycholoog, kunnen hierbij een belangrijke rol spelen.

Leven na hersenbeschadiging

De rol van de fysiotherapeut bij neurorevalidatie in de eerste lijn

Mensen met hersenbeschadiging (trauma, CVA etc.) komen vaak, al of niet na ziekenhuisopname of revalidatie, weer thuis. Dan blijken vaak niet voorziene problemen op te duiken.

€ 275,00
Fris, Koffie/Thee, Warme maaltijd
Dr. Ben van Cranenburgh
HBO
Fysiotherapeut
6
Algemeen Fysiotherapeut, Geen register, Geriatrie­fysiotherapeut, Keurmerk, Vrij deel
do 26 oktober 2023
13:30
-20:30

Reviews

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}