Als je met 3 of meer collega’s tegelijkertijd aanmeldt voor dezelfde cursus op een locatie is er groepskorting mogelijk! Neem dan contact met ons op.

vanmiddag (5 juni) van 13:00 tot ongeveer 14:00 uur zal de website niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud.

Wereld Fysiotherapie Dag

Wereld Fysiotherapie Dag

Op vrijdag 8 september vieren we Wereld Fysiotherapie Dag! Een wereldwijde gelegenheid om het cruciale belang van fysiotherapie in de gezondheidszorg te benadrukken. Hun expertise maakt aantoonbaar verschil in het leven van mensen, door hen in beweging te houden en zelfstandigheid te bevorderen.

In Nederland sluiten we aan bij het internationale thema: Fysiotherapie voor mensen met reumatische aandoeningen. Het is belangrijk om te laten zien wat fysiotherapeuten betekenen voor alle mensen in Nederland en in het bijzonder voor deze specifieke doelgroep.

Om jouw kennis over dit thema te updaten bieden wij op 22 en 23 november de cursus Artrose, the modern approach aan. Deze cursus staat onder andere stil bij het inzicht dat artrose niet enkel een gewrichtsprobleem is, maar ook samenhangt met sensitisatie van het (centrale) zenuwstel. Er zijn voor deze cursus nog enkele plaatsen beschikbaar!


Klik hier voor meer info en aanmelden