Als je met 3 of meer collega’s tegelijkertijd aanmeldt voor dezelfde cursus op een locatie is er groepskorting mogelijk! Neem dan contact met ons op.

vanmiddag (5 juni) van 13:00 tot ongeveer 14:00 uur zal de website niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud.

Filosoferen en debatteren in Blijdorp

Filosoferen en debatteren in Blijdorp

We zijn erg blij dat Vincent Hoogstad voor ons een hele leuke workshop in diergaarde Blijdorp gaat geven over Bewegen en gedrag vanuit evolutionair perspectief. Dat het een schot in de roos was bleek wel uit het feit dat de workshop op 31 maart direct volgeboekt was. We hebben direct een 2e datum ingepland op woensdag 5 april, maar ook die is nu binnen 1 week alweer volgeboekt! Samen met Vincent gaan we kijken of we dit najaar nogmaals deze workshop kunnen inplannen.

Tijdens deze workshop gaat het over beweging en gedrag bij zowel menselijke als niet menselijke dieren. In hoeverre zijn ons gedrag en onze bewegingen nog natuurlijk, en hoe is het geëvolueerd? Wat kunnen we leren van apen, olifanten, stokstaartjes of ijsberen. Hebben dieren ook chronisch pijn, en helpt het bio-psycho-sociale model dan. De fysiotherapie wordt tijdens deze workshop vanuit de gedragsbiologische (ethologie) kant.
Dit betekent lekker vrijuit filosoferen en debatteren in de prachtige Rotterdamse dierentuin Blijdorp!!