Als je met 3 of meer collega’s tegelijkertijd aanmeldt voor dezelfde cursus op een locatie is er groepskorting mogelijk! Neem dan contact met ons op.

vanmiddag (5 juni) van 13:00 tot ongeveer 14:00 uur zal de website niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud.

Even voorstellen: Bas van Hooren

Even voorstellen: Bas van Hooren

Graag stellen wij Bas van Hooren aan je voor! Een nieuwe docent in het team van docenten rondom Fysiolearning.

Bas is sportwetenschapper, kracht- en conditiespecialist en zelf topsporter. Kortom, een docent met heel veel expertise op het gebied van sport en hardlopen. Hij is actief als atleet en heeft meerdere medailles gewonnen op de Nederlandse kampioenschappen en in 2017 werd hij Nederlands kampioen.

Zijn interesse ligt vooral op gebied van het verbeteren van de transfer van de training naar de sportsituatie of naar blessurepreventie. In 2017 begon hij zijn promotieonderzoek naar hardlooptechniek, blessures en hardloopprestaties aan de Universiteit van Maastricht.

Bas combineert zijn theoretische kennis als sportwetenschapper/onderzoeker met praktijkervaringen als sporter en coach om complexe theoretische concepten te vertalen naar bruikbare en evidence-based praktische toepassingen. Hij heeft meer dan 40 tartikelen gepubliceerd over onderwerpen variërend van biomechanica tot inspanningsfysiologie en geeft regelmatig workshops over sportwetenschappelijke onderwerpen voor een verscheidenheid aan doelgroepen door heel Europa.

Op dinsdag 7 maart verzorgt Bas de cursus Analyzing running technique & running re-education. We zijn erg blij dat hij bereidt is om zijn expertise in te zetten tijdens deze cursus. Naast een theoretisch gedeelte zal er ook geoefend worden in de sporthal. Er zijn nog plaatsen beschikbaar! Klik hier om je aan te melden.