Als je met 3 of meer collega’s tegelijkertijd aanmeldt voor dezelfde cursus op een locatie is er groepskorting mogelijk! Neem dan contact met ons op.

vanmiddag (5 juni) van 13:00 tot ongeveer 14:00 uur zal de website niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud.

De Amerikaanse richtlijn voor fysiotherapeuten ‘Adhesive Capsulitis: Clinical Practice Guidelines linked to the ICF’ (APTA, 2013) inspireerde Schoudernetwerken Nederland om met deze degelijke wetenschappelijke basis de richtlijn aan te laten passen aan de actuele situatie in Nederland door de SNN-expertgroep Frozen Shoulder*.

Sinds de publicatie van de Nederlandse Praktijkrichtlijn Frozen Shoulder voor fysiotherapeuten (SNN, 2017) is de vraag naar deskundige conservatieve aanpak sterk toegenomen. Er is ook toenemende interesse voor onderzoek naar de nog steeds onbekende etiologie en de beste behandelopties van deze ‘self limiting’ (?) aandoening. Met recente publicaties van belangrijke studies als gevolg!

Je kunt de SNN richtlijn hier gratis downloaden
Klik hier voor het artikel over de richtlijn uit de Fysiopraxis Jrg 26 – nr 7 – sept 2017.

*SNN Expertgroep Frozen Shoulder: Prof. Dr. Filip Struyf, Ruud Schuitemaker, Karin Hekman MSc, Donald van der Burg, Dr. Eric Vermeulen.

Frozen shoulder incompany

Tijdens deze cursus zal zowel theoretisch als praktisch worden ingegaan op de bijzonderheden van het klinisch redeneerproces bij patiënten met een FS.

Vanaf € 3.000,00
voor 20 personen, excl. reis- en verblijfkosten van de docent
Ruud Schuitemaker
HBO
Fysiotherapeuten, Manueeltherapeuten
6
Kwaliteitshuis (KNGF en Keurmerk), Zonder register
Algemeen fysiotherapeut, Manueeltherapeut
1 dag

Hidden
Intresse? Vraag de cursus aan.
Berichten en aanvraag offertes worden binnen 2 werkdagen beantwoord.
Naam(Vereist)
Een extra vraag of wens; bijvoorbeeld heeft u voorkeur voor een bepaalde periode of wilt u een offerte voor meer dan 20 personen?