Als je met 3 of meer collega’s tegelijkertijd aanmeldt voor dezelfde cursus op een locatie is er groepskorting mogelijk! Neem dan contact met ons op.

vanmiddag (5 juni) van 13:00 tot ongeveer 14:00 uur zal de website niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud.

Angela James komt naar Nederland!

Angela James komt naar Nederland!

We zijn ontzettend blij dat Dr. Angela James dit jaar naar Nederland komt om voor ons de masterclass Coccyx pain en de cursus The pregnant pelvis te verzorgen.

Angela James is een echte pionier in de behandeling van patiënten met bekkenproblemen! Dit doet ze met behulp van een evidence-based en persoonsgerichte benadering. Ze heeft al meer dan 17 jaar ervaring in het behandelen van complexe bekkenproblemen voor zowel vrouwen als mannen.

Angela staat bekend om haar uitstekende staat van dienst. Vanuit heel de wereld reizen patiënten naar haar af omdat ze bij andere hulpverleners geen resultaat hadden. Ze is enorm gepassioneerd om patiënten te helpen hun bekkenproblemen te overwinnen waardoor ze weer in staat zijn om goed te functioneren in het dagelijks leven. Ze hanteert daarbij een individuele benadering  waarbij manuele therapie, educatie, mindfulness en oefentherapie worden geïntegreerd. Angela gelooft sterk in het opleiden van haar patiënten om ervoor te zorgen dat ze een duidelijk verhaal en plan hebben voor de beste resultaten op langere termijn.

Als gepassioneerd bekkenfysiotherapeute heeft Angela een team van hoogopgeleide professionals samengesteld bij de Sydney Pelvic Clinic, waarvan zij ook oprichtster is. Ze geeft met regelmaat cursussen voor therapeuten, waaronder The Pregnant Pelvis, Coccyx & Perianal Pain, Pelvic Organ Prolapse. Aan de Universiteit van Melbourne verzorgt ze masterclasses. Al haar cursussen worden gegeven vanuit een biopsychosociaal raamwerk voor de mens als geheel.

Daarnaast is ze actief lid van de Australian Physiotherapy Association (APA), Continence Women’s Health Group, Continence Foundation of Australia en ze zit in de New South Wales APA Education Sub Advisory Committee.

En niet onbelangrijk, Angela is zelf moeder van twee jongens! Ze begrijpt dus uit de eerste hand de veranderingen die het bekken van een vrouw ondergaat tijdens de zwangerschap, geboorte en na de geboorte.