Als je met 3 of meer collega’s tegelijkertijd aanmeldt voor dezelfde cursus op een locatie is er groepskorting mogelijk! Neem dan contact met ons op.

vanmiddag (5 juni) van 13:00 tot ongeveer 14:00 uur zal de website niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud.

Over ons

Wie zijn wij

Onder het motto ‘Prettig dichtbij leren’ bieden wij hoogwaardige kortdurend beroepsgebonden scholing aan. We streven naar cursussen in een prettige omgeving, filevrije reistijden, goede catering, maar bovenal kwalitatieve scholing die dicht bij de spreekkamer werkelijkheid van alle dag staat. Om dit te realiseren hebben we een team met gerenommeerde docenten. We richten ons op zorgaanbieders in de eerste en tweede lijn, met name fysiotherapeuten. Om zo goed mogelijk recht te doen aan het prettig dichtbij leren hebben we een online leerplatform in combinatie met verschillende locaties door het land waar onze scholing wordt aangeboden. Ook in-company trajecten zijn mogelijk.

Fysiolearning is CRKBO geaccrediteerd. Wij hebben tevens instellingsaccreditatie bij het Keurmerk Fysiotherapie.

Onze aanpak en kwaliteit

  • Betrokkenheid
  • Hoge kwaliteit
  • Vaste thema’s en maatwerk
  • Breed en stabiel partner netwerk
  • Goed bereikbare cursuslocatie
  • Uitstekende cursus faciliteiten
  • Filevrije cursustijden

Onze cursussen worden ondersteund door middel van een eigen account op ons interactieve leerplatform. Naast het voorbereidingsmateriaal vind je er ook achteraf allerlei relevante informatie kan vinden in de vorm van artikelen, linkjes, documenten en powerpoint presentaties. 

Het team van Fysiolearning

Anne Langedijk

Directeur/bestuurder

Max Lak

Directeur/bestuurder

Administratief medewerk(st)er

Raad van toezicht

Rinus van Bergeijk

voorzitter raad van toezicht

Annemarie Meulenberg

lid raad van toezicht

François Maissan

lid raad van toezicht

Waarin onderscheiden we ons

Prettige Leeromgeving

Wij hechten veel waarde aan de omgeving waarin de cursus plaats vindt. We zorgen voor een prettige locatie en inrichting van de cursusruimte en ‘onze’ docenten staan garant voor een open intercollegiale sfeer. Daarnaast heb je een eigen online account waarin je al jouw cursus materiaal snel terug kunt vinden.

Gerenommeerde docenten

Wij werken samen met een breed georiënteerde groep docenten die vooroplopen binnen het veld van wetenschap, onderwijs en in de dagelijkse fysiotherapeutische praktijk.

Persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid

Om ervoor te zorgen dat iedereen zich bij ons welkom voelt is er een persoonlijke ontvangst en een lekkere kop koffie of thee om mee op te starten. De deur van onze organisatie is altijd open voor vragen of feedback. We denken graag mee! Ook per mail kun je je vragen aan ons stellen. Wij zorgen voor een duidelijke en snelle afhandeling.

Filevrije reistijden

Files maken het in de spits lastig om ontspannen en op tijd aan een cursusdag te beginnen. Wij werken zoveel mogelijk met filevrije reistijden en met locaties waar je makkelijk en gratis kunt parkeren.

Hoge gemiddelde rating cursussen: 8,6!

Onze cursussen worden uitgebreid geëvalueerd. De afgelopen 15 jaar hebben we meer dan 500 cursussen georganiseerd met 80 verschillende docenten. Deze cursussen werden gemiddeld gewaardeerd met een 8,6 als totaalcijfer. Daar zijn we trots op!

Geheel verzorgd met goede catering

Leren mag ook leuk zijn! We zorgen voor lekker en gevarieerd eten met daarbij ook de ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Voor collega’s met speciale dieetwensen zorgen we voor een aangepaste maaltijd.

Wat wil je doen?