Als je met 3 of meer collega’s tegelijkertijd aanmeldt voor dezelfde cursus op een locatie is er groepskorting mogelijk! Neem dan contact met ons op.

vanmiddag (5 juni) van 13:00 tot ongeveer 14:00 uur zal de website niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud.

Cursussen

Hier staan alle aankomende cursussen. Klik op een cursus om er meer over te weten te komen of om ervoor inschrijven.

Plaats
Docent
Selecteer...
Docent
Meer
Categorie
Categorie
Register
Selecteer een of meer...
Register
Deelregister
Selecteer een of meer...
Deelregister
Thema's
Thema's
Prijs
Prijs - slider
€ 0€ 10.000
Aantal cursusdagen
Aantal cursusdagen - slider
0 dag(en)20 dag(en)
Periode
Periode
Totaal 9 resultaten
De pathologie van Tarsaal Tunnel Syndroom wordt niet altijd even goed herkend en hoort bij de differentiaaldiagnostiek van plantaire hielpijn.
 25,00
Prof. Roel de Ridder
De Frozen Shoulder: Een stap dichterbij het ontrafelen van het mysterie
 115,00
Prof. Filip Struyf
Het carpaal tunnel syndroom is een vaak voorkomend perifeer neurogeen entrapment in het bovenste quadrant. Hierdoor worden we als therapeut vaak geconfronteerd met vragen hieromtrent van onze patiënten.
 25,00
Kristof de Corte
Chronische lage rugpijn blijft wereldwijd een enorm gezondheidsprobleem, met erg hoge persoonlijke en socio-economische impact. Het is de meest voorname oorzaak voor werk-gerelateerde dysfuncties en heeft een enorme impact op de functionaliteit van het individu.
 25,00
Prof. Dr. Anneleen Malfliet
Tijdens dit online college zal Liesbeth de Baets je meer vertellen over de factoren die bijdragen aan bewegingsvrees en vermijdingsgedrag en leer je hoe je deze factoren kunt identificeren en analyseren. Er zal aandacht gegeven worden hoe je deze bijdragende factoren kunt interpreteren, evalueren en toe te passen bij de behandeling.
 25,00
Prof. Dr. Liesbet de Baets
Het voorkomen of verminderen van spiermassa verlies is een belangrijke voorwaarde voor een goed herstel. Tijdens dit webinar bespreekt Prof. Luc van Loon de rol van voeding en (in)activiteit bij spierbehoud in de zorg.
 25,00
Prof. Luc J.C. van Loon
Leefstijlfactoren zoals fysieke (in)activiteit, sedentair gedrag, veel stress, ongezonde voeding, slecht slapen, roken, alcoholgebruik en psychosociale factoren zijn voorname onderhoudende factoren voor aanhoudende pijn. Tijdens dit webinar integreert Prof. Dr. Jo Nijs recente onderzoeksbevindingen die de clinicus hierin handvaten verleent.
 25,00
Prof. Dr. Jo Nijs
Deze E-learning bestaat uit acht thema’s die in samenwerking met verschillende experts uitgewerkt worden door middel van videopresentaties gevolgd door een verdiepend gesprek met Dr. Maarten Schmitt.
 140,00
Prof. Dr. Barbara Cagnie, Dr. Marloes de Graaf, Dr. Rik Kranenburg, Dr. Maarten Schmitt, Erik Thoomes, MSc
In dit webinar worden de diverse voordelen van gericht trainen en bewegen tijdens oncologische behandeling besproken. De “Do’s & Don’ts” worden belicht en er komt een stuk inspanningsfysiologie en trainingsleer aan bod.
 25,00
Wim van Driessche