Als je met 3 of meer collega’s tegelijkertijd aanmeldt voor dezelfde cursus is er groepskorting mogelijk! Neem dan contact met ons op.

Kinetic Control Masterclass Managing movement: Impairments of the lower leg

Klachten van het onderbeen en de voet vormen een belemmering voor het goed functioneren van de onderste extremiteit. Verminderde controle en aansturing van de voet en het onderbeen kan een belangrijke oorzaak zijn voor het ontstaan en in stand houden van problematiek in deze regio. Het zorgvuldig beoordelen, testen en verbeteren van bewegingskwaliteit is in deze regio vaak onderbelicht in de fysiotherapiepraktijk. Deze cursus biedt de ‘hands on’ vaardigheden om het verbeteren van bewegingskwaliteit in te zetten bij klachten in de heup en knie, patello-femorale pijn, scheenpijn, achillespees problematiek, hielspoor en voetpijn.

Let op! Om deel te kunnen nemen aan deze masterclass moet u de Kinetic Control module coordination Efficiency en/of Muscle Synergies hebben gevolgd.

Kinetic Control Masterclass Managing movement: Impairments of the lower leg

Tijdens deze twee daagse masterclass leer je, op basis van gestructureerde “movement control” testen en evaluatie, de bewegingsdysfuncties van deze regio te (her)kennen die relevant zijn voor onderbeen en voetklachten van je patiënten

€ 495,00
Fris, Koffie/Thee, Warme maaltijd
Jeannette Hoftijzer
Fysiotherapeut die de Kinetic Control module coordination Efficiency en/of Muscle Synergies heeft gevolgd
Fysiotherapeuten, Sportfysiotherapeuten
12
Algemeen Fysiotherapeut, Geen register, Keurmerk, Sportfysiotherapeut, Vrij deel
di 20 juni 2023
14:00
-21:00
wo 21 juni 2023
14:00
-21:00

Reviews

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}